Kongegaardens Sommerudstilling XIX

Fernisering torsdag d. 2. juli 2015 kl. 19:00

v/ Borgmester Sten Knuth
Udstilingen er arrangeret af Korsør Kunstforening

Det er en stor glæde for Korsør Kunstforening denne sommer for 19. gang at kunne præsentere Kongegaardens Sommerudstilling. Denne gang kan vi byde velkommen til 12 deltagende kunstnere:
Jens Kantsø
Anne Thorseth
Anni Rose
Jane Morten
Jesper Neergaard
Kirsten Ernst
Michael Wurstbauer
Viggo Lynge Larsen
John Würtz
Susanne Thea
Lillian Neergaard
Nelly Gaskin

Traditionen siden 1997, har været at vise professionelle vestsjællandske kunstnere og kunsthåndværkere som ikke er med i en sammenslutning. Det er spændende at kunne følge en gruppe kunstnere, selvom deltagerkredsen gennem årene har ændret sammensætning. Alle kunstnerne har gennem tiden udstillet separat eller sammen med andre i vort regi. Flere har også udført medlemsgave til kunstforeningen og nogle har udført motiv til plakaten for årets aktiviteter i Kongegaarden. Det er bestyrelsens håb, at kunstforeningen også i årene fremover kan formå kunstnerne til at være med i denne samlede årlige markering i Kongegaarden til glæde for såvel publikum som deltagerne.

Børn på sommerudstilling
Lørdag 11. juli kl. 13-15
Tirsdag 21. juli kl. 13-15
Kunstforeningen og Kongegarden inviterer børn til kunstneriske aktiviteter; mens de voksne ser udstillingen

Susanne Thea, Malinovsky & Oscar Wilde
Koncert søndag 26. juli kl. 14-16
Susanne Thea og Bent Malinovsky synger og spiller egen musik til udvalgte digte af Oscar Wilde, en gentagelse af koncerten fra sidste års sommerudstilling.

Filer til download:
Download Katalog (.pdf)